Tuesday, August 10, 2010

KAU BAPAK AKU KE?



sorry lah kalau entri kali ni aku emosi melampau-lampau sangat.

mungkin apa yang aku tulis 10 perkara pasal aku sebelum ni tak cukup.

aku tambah.


1. aku buat apa yang aku suka.

2. aku tak suka orang tegur aku.

3. aku tak terima teguran orang walaupun aku yang salah.

4. aku tak tahu malu.

5. aku ni fuck, suck, bitch, moron, gedik, macam sial, pukimak.

6. aku boleh marah orang tapi orang tak boleh marah aku.

7. aku rasa kawan-kawan aku pun tak suka aku.

8. aku cakap macam bagus. aku pandai cakap orang padahal aku pun sama.

9. aku layak duduk dekat zoo sebab binatang tak pandai tegur orang betul tak?


ok, cukup. setakat ni aku tak jumapa lagi orang yang boleh tegur aku dan aku diam.

maksud diam tu, bukan sebab takut atau malas nak layan.

tapi diam sebab aku tahu tu salah aku dan aku sedar.

jadi aku warning, JANGAN TEGUR KALAU AKU BUAT SALAH!

''min, kau takleh camni. kau pikir kau siapa? anak raja? buat apa pun orang takleh tegur kau?''

''min, kau ni macam bangang lak aih. fikir kau dah cukup bagus sangat?''

yes, aku fikir aku dah cukup bagus, sebab tu lah aku berani tulis entri makan dalam ni.


sebarang makian yang aku dapat untuk entri ni, aku balas dengan makian.

terima kasih.


4 comments:

elmo blurb said...

HAHA siot jah .
sapo maki ekau tuh bilang sama den . kui. kui

anak orang in da house said...

wawhhh ! bab anak raja uh...
ko ckp laa yes..sbb ko kwn ngan aku..
hahah...(poyo jeh)...
sape yg tegur ko tuh?
die bgus sgt keh? xD

fairestmaiden said...

haha, yeah aku anak raja. ;D

anak orang in da house said...

yeah..sis .. i miss u.. xD